Лариса Доліна розповіла про те, як сумує про свою рідну Одесу. Про це вона повідомила в інтерв'ю журналісту Катерині Гордєєвій.

На ютуб-каналі "Скажи Гордєєвій" знаменитість, яка є корінною одеситкою, повідомила, що не очікувала, що їй заборонять в'їзд після поїздки в Крим. Вона зазначила, що це викликає засмучення.

" я не можу потрапити в своє місто, в Одесу. Я не можу потрапити на кладовище, де поховані мої мама, тато і бабусі. Одеса мене завжди підживлювала. Це не просто рідне і улюблене місто, це моя душа. Я зараз наполовину живу без душі", - зізналася вона.

Також вона розповіла про своє бідне дитинство в цьому регіоні. Лариса Доліна зазначила, що жили вони дуже бідно в підвальному приміщенні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скрін, Instagram Долина
Скрін, Instagram Долина

Майбутня співачка заробила там хронічний бронхіт і перехворіла в дитинстві кашлюком. Проте про це місто у неї теплі спогади.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.