Відома американська модель, 22-річна донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп продовжує радувати своїх шанувальників постійними появами в медіа-просторі. Цього разу Роуз прикрасила обкладинку чергового глянцю. Модель трохи оголила декольте і стрункі ніжки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілі-Роуз Депп в мережі Instagram.

Публікація Лілі-Роуз, скріншот: Instagram
Публікація Лілі-Роуз, скріншот: Instagram

"Дякую @wonderland за те, що дали мені можливість поговорити про фільм, який так багато значить для мене, з кимось, кого я так сильно люблю! І величезне дякую найкращій команді", - пише в підписі модель про нове інтерв'ю, яке вона дала одному з американських видань.

Цікаво, що модель супроводила публікацію дуже яскравим знімком, на якому можна побачити дивовижний наряд. Так, 22-річна красуня була в комплекті з кофтинки з відвертим декольте і спідниці з екстремальним розрізом, а ось на її струнких ніжках чудово сіли туфлі з тканиною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Публікація Лілі-Роуз, скріншот: Instagram
Публікація Лілі-Роуз, скріншот: Instagram

Стало відомо, що популярний музикант The Weeknd підкорює нові висоти. Разом з творцем "Ейфорії" Семом Левінсоном і відомим в середовищі каліфорнійських тусовщиків Резою Фахімом він придумав серіал "Ідол" про закулісся музичної індустрії. Проєкт дали керівництву HBO, де йому дали зелене світло.

У режисерське крісло "Ідола"сяде Емі Саймец ("Щоденник дівчини за викликом", "Вона помре завтра"), сценаристом і шоураннером призначено Джо Епштейна. Головні ролі виконають Лілі-Роуз Депп, Сюзанна Сон, Мелані Ліберд та інші. Сам The Weeknd теж з'явиться в кадрі: це буде його друга роль після "Неограненних алмазів", де він знявся разом з Адамом Сендлером.

Раніше повідомляли, жінка втратила дитину і заїдала горе фастфудом, поки не сталося диво - з товстушки на Дюймовочки за 5 тижнів.

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Яма показала свою волохату подружку-Влад схвалив: "Ну привіт, п'ятниця!".

Знай.uа писав, "Через шкіру просвічувалися кістки": 22-річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів - красуням заборонили їсти.