Відома українська письменниця Ірена Карпа поділилася своїми думками про шлюбний обов'язок та інтимне життя загалом.

Про це популярна письменниця розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 40 тисяч осіб.
Ірена Карпа порівняла своє інтимне життя у 20 років, та в 40. Письменниця зазначила, що у різні періоди воно сильно різниться.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи


"Не знаю, як у вас, але в мене у 20-річному віці була якась чудесна капасіті зависати в ліжку цілодобово. (І не тільки спати). Ну бо який же інший смисл життя у 20 років?! Час йшов, йшли зміни, у 27 мені здалося, що я вже безнадійно стара, і треба терміново заміж. Пацан сказав - пацан зробив. Тривав перший заміж недовго, секс іще менше", - зазначила Карпа.

Згодом у житті Ірени Карпи почався період, коли вона почала змінювати чоловіків, адже "хімія" між ними тривала не довго. Однак незабаром вона знайшла своє справжнє кохання, і з тих стосунків Карпі вже не хотілося йти.

Ірена Карпа, фото з Instagram
Ірена Карпа, фото з Instagram

"І от знову одна гаряча подруга, яку я сильно люблю, бере і повторює кругом: "Ближче до сорока оргазми стають все сильнішими! А там усе краще і краще". Ти така: та йопть. Щось я не сильно цілодобова машина для сексу. Бо інколи в мене є настрій шальной імператріци, а інколи хочеться книжку, нетфлікс і хропіти", - зазначила письменниця.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Ірена Карпа зазначила, що жінки влаштовані так, що рідко можуть абстрагуватися від проблем та віддатися пристрасті. Саме тому вона радить вибити з голови кліше "шлюбний обов'язок" та чесно говорити, якщо ви цього не хочете.

"Бо коли тобі не хочеться, це можна нормальному мужику пояснити. Ну і якшо не до кінця не хочеться, а просто трохи лінь - то, якщо ним зайнятися, після сексу буде така ж приємна втома і здоровий сон, як після спорту. А якшо вже капець як хочеться - то тоді гоу бейбі, твій цілодобовий час у ліжку повернувся. Благо, в 40 можна додому якіснішу їжу додому замовити, ніж у 20", - підсумувала вона.