Катя Осадча буде ведучою балкону в суперфіналі"Танців з зірками". Про це повідомляє Instagram-портал проекту.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

28 листопада о 21.00 пройде суперфінал шоу "Танці з зірками". Переможців визначать серед пар актора Артура Логая та Анни Кареліної, української фехтувальниці Ольги Харлан та Дмитра Дікусара, а також актора Костянтина Войтенка з Роксоланою Маланчук.

Організатори шоу повідомили, що ведучою балкона буде Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ведучою зоряного балкона в грандіозному суперфіналі шоу «Танці зі зірками» стане Катерина Осадча @kosadcha 👏 🏻 це буде неймовірний вечір! До зустрічі вже цієї неділі о 21: 00❤️", - повідомляє Instagram-портал проекту.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Більшість з них підтримали кандидатуру, а хтось навіть висловився проти ведучої Маші Єфросиніної.

" нарешті Єфросиніної не буде😂"; " нарешті буде гармонія і порядок!"; "Нарешті не буде Маші👏 Катя🔥", - повідомляють вони.

Нагадавши, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також " Знай.ІА " писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.