Лілія Ребрик показала кадри зі зйомок проекту. Відповідний пост вплинув на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик, зірка програми" Ранок з Україною "на телеканалі" Україна " регулярно ділиться зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами і переживаннями. На Instagram знаменитості підписано 734 тисячі осіб, які активно відгукуються на кожен пост.

Сім'я Лілії Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik
Сім'я Лілії Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik

24 листопада Лілія Ребрик опублікувала відеозапис, на якому показала кадри зі зйомок проекту. "Backstage", - підписала вона.

Ролик записується в студії, в якій все облаштували по-святковому: поставили ялинку, подарунки. На відео дівчина йде і врізається в Сходи.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фолловери залишили безліч позитивних коментарів під відео.

Яка ви с*ксі в упаковочці🔥 😍"; "просто шикарно!!Станіславський в шоці!!!; ""Давайте ще раз..."😅Лілечка ви дуже красива 🙈 видно, передноворічний настрій Вас вже відвідало❤❤, - повідомляють вони.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.