Леся Нікітюк поділилася враженнями про ресторан. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

24 листопада дівчина опублікувала фотографію в зелено-чорних штанях.

"Ресторан Gucci коротко. Дуже дорого, дуже смачно, дуже мало. Але це особлива атмосфера із зіркою Michelin, дев'ятьма столиками і відмінним інтер'єром", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники написали безліч коментарів, розповівши враження про перебування тут.

"Які штани 😍 🔥 🔥 стіііілььнооооо 🔥 🔥 🔥 дорого багато😆 👍 🏻"; " Леся ти красуня, ти Діва, ти пані, Ти королева.💋 💌 💘 💝 "; "Леся класна у тебе робота. Все десь в походах"; " Гучи до вас до лиця 😉 (і, байдуже що це тільки ресторан😉 😂 😂 😂)", - повідомляють вони.

Нагадавши, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також " Знай.ІА " писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.