Ксенія Мішина видала таємницю кожної жінки. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч осіб.

24 листопада Ксенія Мішина опублікувала пост, в якому продекламувала магазин ювелірних виробів. У пості вона зазначила те, що важливо для жінок.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Кожній жінці важливо відчувати себе особливою. Мова не про почуття переваги, а про відчуття власної неповторності🤍 кожна з нас шукає свої джерела самовираження і натхнення для розкриття цього почуття. А я сьогодні хочу поділитися з вами своїм символом унікальності, любові і усвідомленості", - повідомила вона.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.