Всі знають Діву Монро як людину, яка може за себе постояти. Вона в будь-який момент може дати відсіч хейтерам, однак, про минуле Діви відомо не так багато. Якою вона була 20 років тому, на початку своєї кар'єри.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Неймовірна правда про зірок", що регулярно виходить на телеканалі СТБ. Там журналісти виявили ексклюзивні кадри Монро, які мало хто бачив.

Діва Монро, фото: скріншот з відео
Діва Монро, фото: скріншот з відео

Травесті-діва любить поговорити, і при цьому абсолютно без зайвої лестощів. Все про що думає - відразу говорить. Такий її знають всі і вже досить давно. Однак, якою вона була 20 років тому.

У програмі вона розповіла про минуле, про знущання в школі, ставлення з батьками, а також чому суспільство її не приймає.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

На першому фото Монро більше 20 років тому, це було у вересні 1999 року, під час першого виступу.

"Я довго це фото тримала за іншими фотографіями, тому що мені здавалося, що я тут страшненька. Це просто неприпустимо таке показувати. Як зараз пам'ятаю, фантастичний був вечір, і тоді я знайшла себе" - почала вона розповідь.

Діва Монро, фото: скріншот з відео
Діва Монро, фото: скріншот з відео

Щовечора вона сяяла на сцені, а вдень старанно вчилася в університеті, сиділа на парах. Добре вона знала хімію, тому мама її переконала вступити на ттакой факультет.

Далі, до слова, вона показала, як виглядала для своїх одногрупників. Там була фотографія, яку ставили на студентський квиток. Там їй всього 16 років, і вона там у своєму колишньому амплуа.

Ті, хто вчився з нею, не знали про інший образ і нічне життя Олександра, але приховувати довго і так не вдалося. Вони всі розуміли, і всі знали, але, вона віддає честь, що ніхто так і не запитав нічого, і ніяких образ не було.

Діва Монро, фото: скріншот з відео
Діва Монро, фото: скріншот з відео

У 11 класі вона також виглядала інакше, і зараз цей час згадує з посмішкою, хоч як і ніхто інший відчула на собі булінг. Все це за манірність, за голос, за поведінку. Вона просто відрізнялася.

Нагадаємо, що Монро задригалася заради Анни Трінчер, ставши завідуючою кафедри TikTok у Поплавського

Раніше повідомлялося, що ґатунокравести-діва Монро пошкодувала про давно втрачене: навіть пластика не допоможе

Також, травесті-діва Монро поскаржилася на цькування після скандалу з Дмитром Ступкою