Дочка відомої української акторки і коміка зі студії "Квартал 95", і "жіночий Квартал" Олени Кравець, Марія вирішила зробити трендову зачіску, про що і сповістила своїх шанувальників.

Нові stories з'явилися на сторінці Марії Кравець в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками всім тим, що відбувається у неї в житті, і показує красиві кадри. Регулярно за нею стежить вже понад 16 тисяч користувачів.

Цього разу Марія показала свою нову стрижку, яку зробила незадовго до цього. 18-річна дівчина вирушила в салон краси в столиці, де попросила майстра зробити їй трендову рвану стрижку, а також чубок. При цьому, точно такий ж, як у мами - Олени Кравець.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"На сьогодні спам чубчиком закінчено. Дякую всім. Я просто не можу натішитися", — зазначила Марія Кравець у своїх stories. Мабуть, вона дуже давно це хотіла зробити, і все таки дуже задоволена, так як зважилася на зміни. Яка реакція була у зіркових батьків-невідомо, так як вже близько двох років вона живе окремо. Сама Олена зізналася, що це був вимушений захід.

Новий стиль неймовірно личить юній красуні, і найімовірніше, це не останній експеримент, на який вона зважилася.

Варто відзначити, що дочці Олени Кравець зовсім скоро виповниться 19 років, і народилася вона в шлюбі з Сергієм Кравець. Вони разом з чоловіком вже більше 20 років, і познайомилися вони ще в рідному Кривому Розі.

У Олени та Сергія є ще діти. Влітку 2016 року жінка народила двійнят - Івана і Катю. Вони ще зовсім маленькі, тому Олена досить рідко їх показує.

Нагадаємо, що дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" потрапила в обійми темношкірого танцюриста і "потекла"

Раніше повідомлялося, що 18-річна дочка Олени Кравець з "Квартал 95 ""повернулася" в дитинство

Також, Олени Кравець з "Кварталу 95" подорослішала і почала "колотися"