Сьогодні, у четвер, 14 жовтня 2021 року, в Україні відзначають відразу два дуже важливих Свята — День захисників і захисниць, а ще Покров Пресвятої Богородиці.

Заради цього дня на офіційній сторінці телеканалу "1+1", за життєдіяльністю якого в соціальній мережі Instagram стежать понад 1,8 мільйона чоловік, з'явилися знімки з безліччю зірок шоу-бізнесу поруч з нашими воїнами.

День захисника і захисниць, фото: Facebook
День захисника і захисниць, фото: Facebook

На фотографіях постали Олена Кравець, Соломія Вітвіцька, Святослав Вакарчук, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, Олександр Пікалов, "Жіночий квартал", Михайло (Дзідзьо) Хома, Олег Собчук. Всі вони оточені українськими захисниками.

"Для України День захисників і захисниць має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов'язок і важливе Цивільне призначення. Дякуємо Вам за мирне небо над головою❤️", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Всі вони роблять хоч що-небудь, щоб наші захисники пам'ятали, що ми про них пам'ятаємо і завжди будемо вдячні за їх діяння.

День захисника і захисниць,  фото Аrmyinform
День захисника і захисниць, фото Аrmyinform

"Повертайтеся живими! Щастя Вам і добра. Шануємося, бо ми цього стоїмо. Слава Україні! Героям Слава!", "З днем Захисників України, всіх наших людей, які нас захищають. Щастя, здоров'я і повертайтеся живими", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко в День козацтва звернувся до українців: "Зніміть лопухи з очей"

Як повідомляв "Знай.ua", "Сталевим щитом тримають": український захисник до Дня Козацтва зізнався в тому, про що мовчать всі герої

Знай.ua писав, Сергій Бабкін трепетно звернувся до українських захисників у День козацтва: "Не плачте, ми живі"