У 2020 році світ побачив приголомшливий фільм "365 днів" з Мікелле Морроне і Анною-Марією Секлюцькою в головних ролях. Дівчата тут же приміряли на себе образ Лаури Белль і стали мріяти про те, що їх вкраде глава італійської мафії Массімо Торрічеллі.

Однак, як Мікелле говорив у багатьох інтерв'ю, в реальному житті він дуже далекий від такого пристрасного і хижого злочинця, якого грав у фільмі. Але, тим не менш. він не перестає бути гарячим італійським красенем, який зводить з розуму дівчат по всьому світу.

Мікеле Морроне, iammichelemorroneofficial/
Мікеле Морроне, iammichelemorroneofficial/

Також відомо, що Морроне співає і саме його пісні були саундтреками до фільму. У такий прекрасний оксамитовий голос неможливо не закохатись, але повернемося до зовнішності італійця. Завдяки їй кількість фоловерів в соціальних мережах у нього різко і значно збільшилася. Міко не втомлюється радувати їх своїми фото. Так сталося і цього разу.

Красунчик поділився чорно-білим кадром біля вікна. Він показався без футболки і єдине, що відволікало увагу від бездоганного пресу, був кулон на ланцюжку і обручка на безіменному пальці. На фото він зазначив, очевидно автора кадру - фотографа Раффаеле Черраккіо. За твердими соскам можна зробити висновок, що Морроне трохи холодно.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Cake.. cigarettes.. Rock N’roll.." (англ. Кекс .. сигареты .. Рок-н-рол..)- підписав фото Морроне.

У коментарях дівчата ледь не захлинаються слиною і зізнаються їх "Массімо Торрічеллі" в коханні на всіх мовах світу.

Нагадаємо, що зірка "365 днів" вже світив своїм пузиком з ліжка заради фанатів.

Раніше ми повідомляли, що Мікеле Морроне показав, як над ним попрацював м'язистий красень.