Ексгравець донецького Шахтаря і дніпропетровського Дніпра Євген Селезньов відомий своїми витівками як на футбольному полі, так і за його межами. У своїх "кутежах" він іноді перепльовував навіть легендарного тусовщика Артема Мілевського з київського Динамо.

Все це розгульне життя і привело Женю назад в Україну, але вже не в топ-клуб, а в скромненький Закарпатський "Минай". Але і там він не припинив "чудити", про що розповів ведучий ТаТоТаке Андрій Сеньків.

Євген Селезньов, фото: football.ua
Євген Селезньов, фото: football.ua

Скандальному форварду закарпатського Миная дісталося по обличчю після гри з Інгульцем, коли він відзначав рідкісне для себе явище – забитий м'яч, перший за п'ять років гол в УПЛ не з пенальті.

"Після забитого гола Інгульцю він поїхав кутити. Була бійка, в якій Селезньов постраждав. Він приїхав з ранку на тренування, але не брав участі в ній" - поділився ведучий цікавою інформацією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Розбита губа Євгена Селезньова після гулянки
Розбита губа Євгена Селезньова після гулянки

Всі знають, що Селезньов давно порушує режим. Так, він тримає дієту, ходить на бокс, але він любить і пити. У нього вже було кілька загулів за осінь, але в клубі йому про це нічого не говорять.

Нагадаємо, що Інтер всуху проїхався по Шахтарю і закатав губу Де Дзербі.

Раніше ми повідомляли, що вагітна двійнею дружина Роналду Джорджина записалася на заняття, щоб розтягнути себе.