Відома українська співачка і дружина знаменитого продюсера Костянтина Меладзе Віра Брежнєва розповіла про зйомки кліпу на пісню "Не треба".

Віра Брежнєва любить тішити шанувальників новими фото, або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя на сторінці в Instagram, де за нею стежить 12.2 мільйона осіб.

Цього разу Віра Брежнєва показала кілька образів з кліпу "Не треба" і розповіла про самі зйомки. Знаменитість зізналася, що під час роботи над кліпом їй вдалося повернутися в минуле, завдяки перевтіленням.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

"Завдяки образам вдалося, як на машині часу, повернутися в минуле і ще раз прожити ті стани. Я обожнюю такі зйомки, коли образ дає можливість перевтілитися. Пограти в гру. Побути тим, ким ти не є. Як в дитинстві. Які ми мудрі в дитинстві і вільні. Ось цю свободу я відчула на зйомках того вечора", - зазначила Віра Брежнєва.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

На зйомках кліпу "Не треба" зірка перевтілилася в ангела. Віра Брежнєва одягла синій купальник, а поверх цього білу шубу. Її образ доповнили величезні ангельські крила ззаду. У кліпі співачка з'явилася в ще одному грайливому образі. Вона приміряла рожевий топ і міні-спідницю такого ж кольору.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

Нагадавши, Віра Брежнєва втекла від Меладзе в глухий ліс: тиждень без зв'язку і скандалів

Раніше Знай писав, Віра Брежнєва без Костянтина Меладзе загуляла з двома красунями: "не відразу зрозуміла, що відбувається"

Також Знай писав, Віра Брежнєва в купальнику і шубі втерла носа всім, хто зазіхнув на Меладзе: "якби Віагра була людиною, вона виглядала б так"