Ані Лорак зовсім нещодавно повернулася до України і розповіла, як важко їй було далеко від Батьківщини, яким переслідуванням вона піддалася, після того, як їй довелось покинути батьківщину і поїхати до Росії.

Відзначимо, що слідом за Кароліною так вчинила і Світлана Лобода, а це означає, що дівчата чекають пробачення і прийняття від України і тепер будуть частіше з'являтись з концертами в рідній країні.

Але зараз повернемося до Ані Лорак і її нового образу. Всі ми звикли бачити українку з рівним волоссям, в ідеальних вбраннях, а в соцмережах - бездоганно відфотошопленою. Але тут Ані Лорак вирішила вразити всіх своєю затишною домашністю, навіть в стильному образі.

Можливо, на неї так вплинули новини про заручини колишнього чоловіка Мурата з візажистом Лілією, а можливо вона просто захотіла спробувати щось нове.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото Ані зображена в цікавому образі, вона ніби перетворилася на дівчинку-підлітка. Перед камерою зірка позує в чорних латексних штанях сучасного фасону і темній футболці, поверх якої накинула золотисту курточку, а в руці вона тримає величезну чорну сумку.

При цьому волосся співачки недбало укладено, вона зробила собі кокетливі кучері, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Лорак вказала: "Мені завжди подобалося вибирати свій шлях. Бути собою і не втрачати гідності".

Шанувальники в захваті від нових фото зіркової красуні, її завалюють компліментами і захопленими коментарями. Багато хто відзначив, що співачка зовсім не виглядає на свій вік, адже їй вже 43 роки. Однак, не всі шанувальники так задоволені.

"У всіх нарядах ти, душечка, хороша!", "Блиск!", "Люблю і поважаю Кароліну! У цьому образі однозначно не подобається сумка. По-моєму зі спорт-шиком класична сумка виглядає недоречно", " Яскравий приклад, як втратити гідність і себе.". "Ані Лорак настільки красива що навіть здалеку видно її красу", "Серйозно? ти думаєш що у тебе є гідність?", "Ваші слова найкраща мотивація! Моя головна підтримка, натхненниця мого серця"...

Скріншот коментарів під фото Ані Лорак
Скріншот коментарів під фото Ані Лорак

Нагадаємо, що наречена Мурата Лілія показала, чим перевершує Ані Лорак: міні-сукня майже показала найпотаємніше.

Раніше ми повідомляли, що 10-річна донька Ані Лорак занадто рано подорослішала і показала це всім.