52-річна американська актриса Дженніфер Еністон зовсім не часто радує шанувальників якимись фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 38,1 мільйонів чоловік.

Зараз пропонуємо згадати про шикарний і навіть незвичайний акторський дует між красунею Дженніфер і Різ Візерспун, якому вдалося відбутися завдяки телесеріалу під назвою "Ранкове шоу".

"Коли ми знімаємо сцени, де нам треба сваритися, дуже складно не сміятися через те, що ми повинні один одному грубити. Але як грубити Різ, якщо вона така душка!", - заявляла якось Еністон.

За сценарієм, зірка "Друзів" грає провідну новинної програми, тоді як Різ Візерспун - роль репортера. Першу серію світ побачив ще в 2019 році і з того моменту проект заробив безліч нагород, включаючи премію Гільдії кіноакторів США за кращу жіночу роль в драматичному серіалі, прайм-тайм премію "Еммі" і "Вибір телевізійних критиків"

Різ Візерспун, фото з Instagram
Різ Візерспун, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"А мені сподобалися Різ Візерспун з Ніколь Кідман, то як вони здружилися і перейнялися першою частиною серіалу "Велика маленька брехня", що навіть продюсували другу і самі покликали на роль свекрухи Меріл Стріп", "Дженніфер і Різ ще в "Друзях" разом грали, і теж там лаялися, до речі, навіть були суперницями", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Серіал Друзі, фото: скріншот
Серіал Друзі, фото: скріншот

Нагадаємо, 52-річна Дженніфер Еністон без макіяжу викликала неприязнь українців: "На троля схожа"

Як повідомляв "Знай.ua", "Блондинка в законі" Різ Візерспун згадала свої 18: перші знімки у весільній сукні

Знай.ua писав, 52-річна Дженніфер Еністон з "Друзів" згадала свою красу в молодості і розплакалася: "Всі такі..."