Дружина голкіпера київського "Динамо" і збірної України Дениса Бойка Валерія частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 60 тисяч осіб.

Якось вона разом зі спортсменом розповіла про побут у своїй родині, всіляко уникаючи різних подробиць. Денис заявляв, що він завжди намагається допомагати дружині по дому, а ось дівчина зазначила, що все робиться за бажанням і настрою.

Денис і Валерія Бойки, фото Інстаграм
Денис і Валерія Бойки, фото Інстаграм

Дівчина зовсім не соромиться на гарячі фотографії, демонструючи струнку фігуру і пишні, пружні форми з різних ракурсів. Валерія дуже багато подорожує, про що свідчить місце розташування під кожним з постом. Ще у вересні вона викладала знімки зі свого відпочинку в Хорватії, а два тижні тому Бойко опинилася в Італії.

"Хочу ось так ,а не ось це все🙄", - пише Валерія Бойко в одній з публікацій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фотографії були опубліковані ще у вересні, коли вона була на яхті - проте невідомо, чи збігається дата, або ж знімок архівний. Проте, дівчина постала в коротенькому рожевому купальнику, лежачи на тлі прозорої водички. Вона зігнулася і прикрила очі, показуючи всю ніжність своєї натури.

Валерія Бойко, фото з вільних джерел
Валерія Бойко, фото з вільних джерел

"Красуня🔥😍", "Важко Денису. Постійно відбиватися доводиться від натовпів мужиків😃🤪 ну за той весь час в тонусі спортивному😜", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, воротар Динамо Бойко поскаржився на проблеми з дружиною: "У неї пунктик"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина голкіпера "Динамо" осідлала гойдалки і показала засмаглі форми

Знай.ua писав, зірковий кіпер "Динамо" розчулив домашніми звірятками, з такими і перемоги в радість: "Маленькі свинки..."