Ціла родина пішла на війну, захищати рідку країну від сусіда-агресора. Про це розповіли у прес-службі Операції об'єднаних сил.

«Війна змінює наші життєві плани та цінності. На передній план виходять інтереси держави та майбутнє своїх дітей. Адже благополуччя кожного з нас на пряму залежить від благополуччя нашої країни», - зазначили у ООС.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

Як приклад, навели історію старшого солдата Інни, яка проходить військову службу за контрактом в окремій мотопіхотній бригаді імені кошового отамана Костя Гордієнка. Вона пішла на фронт у 2016 році, коли її діти ще не були самостійними і тільки навчалися.

Тоді здавалося, що перемога не за горами, і незабаром повернеться мирне життя.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак не все склалося так, як мріялося і очікувалося. Війна затяглася, і от вже поруч із матір’ю на фронті б’ють ворога і її дорослі діти.

Фото: Інна та Олександра, ООС
Фото: Інна та Олександра, ООС

Дочка Олександра та син Едуард, закінчивши навчання, підписали контракти в підрозділах бригади, та разом з найріднішою взяли до рук зброю, щоб боронити Україну від агресії Москви.

«Наші горлиці!! Хай береже Вас Бог!!!», - зичать їм у коментарях до повідомлення українці.

Раніше повідомляли, молодий батько пішов у ЗСУ заради маленького сина: бореться за краще майбутнє в найгарячішій точці Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа, 21-річний воїн ЗСУ Олександр знайшов, що відповісти за Слов'янськ у 2014-му, коли йому було 14: "у конфлікти не вступаю".

Знай.uа писав, воїн ЗСУ помер на Донбасі після масових обстрілів окупантів: наші захисники відповіли За побратима.