26 листопада 2021 року, на телеканалі СТБ відбувся одинадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

Фінальний випуск вже не за горами, в подальшій боротьбі за серце виконавиці залишилися всього троє чоловіків, хоча їх і було троє - Максим Тарапата, Андрій Задворний і Дмитро Шевченко. Однак у справу втрутився психолог Роман Свечкоренко, який повернувся на проект після того, як вирішив всі свої особисті справи з розлученням.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Проект покинув Тарапата - його ж вважали головним фаворитом на "Холостячці". А зараз на одному з неофіційних, фанатських акаунтів проекту з'явилося кумедне відео з одного з випусків #LoveLiveShow Григорія Решетника. 5 листопада 2021 року, з'явився один з епізодів, коли ведучий романтичного шоу здзвонився з Дмитром Шевченком і поставив таке питання.

- Переїдіть чи в місто коханої. До речі, чи готовий ти змінити дислокацію?

"Насправді, я вже переїхав до Києва і живу вже в Києві. Так... стоп-стоп-стоп, тримайся в своїх подробицях, я тебе прошу", - зазначив Шевченко.

@xo_lostyak

#холостячка #холостяк #ЗлатаОгневич #холостячка2021 #xo_lostyak

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
♬ оригинальный звук - Холостяк💍Холостячка

"Застереження у Діми така вийшла, з приводу його переїзду, відразу все зрозуміло стало. Хоча Гриша бігом перебив Діму, щоб більше зайвого нічого не ляпнув😀 інтрига розкрита, у фіналі Злата вибере Діму", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, напівгола "Холостячка" Злата Огнєвіч під чужі стогони показала, як прийняла себе: "У кімнаті мама"

Як повідомляв "Знай.ua", відкинутий Златою Огнєвіч Тарапата готує "компромат" після участі в "Холостячці": "Є що сказати"

Знай.ua писав, психолог Свечкоренко, який повернувся до "Холостячки" Злати Огнєвіч, проміняв кохання на дружбу: "Шкода масу"