Популярний співак Діма Білан продовжує епатувати публіку. Його витівки раз у раз потрапляють в мережу.

Цього разу він виступав на сцені в Казахстані, будучи в стані алкогольного сп'яніння. Виявилося, що виступ проходив на чиємусь весіллі на замовлення.

Замість того, щоб «заховати голову в пісок» і відмовлятися, він розмістив сторіз про нелегку долю артиста в соцмережі Instagram.

Артист зізнався, що важко переживає кризу середнього віку, і що напередодні 40-річчя він відчуває себе вкрай втомленим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"І я дуже втомився. І у мене 40 років на носі", - зазначив артист.

За словами Білана, він жива людина і всяке буває. Цей рік став для нього дуже важким через перенесену хворобу, адже гастролі та концерти тривають, незважаючи на проблеми зі здоров'ям.

"Я жодного гіва не зробив за гроші. Я нічого не робив за гроші. Найгірше, що я можу зробити - просто напитися. Але плювати. Знаєте, чому? Я завжди щирий з вами. Я співаю без фонограми все життя і ніколи гасел про це не кидав. Я знаю, що ви мені вірите», - заявив Білан в ролику.

Для Діми Білана це не перший п'яний виступ - два роки тому аналогічний стан співака на сцені помітили в російській Самарі.