Відомий український музикант, лідер рок-групи O. Torvald, в також представник України на "Євробаченні" в 2017 році Євген Галич зізнався, що мав інтимні стосунки під час роботи на радіо.

Про це сам співак розповів під час зйомок 11 сезону розважального шоу «Хто зверху?» на «Новому каналі».

Зразковий батько двох діточок і люблячий чоловік поділився спогадами про своє колись бурхливе минуле під час конкурсу «Правда чи брехня». Він заявив, що колись займався сексом просто під час ефіру на робочому місці, на радіо.

Женя Галич, фото Instagram
Женя Галич, фото Instagram

«Колись я працював на радіостанції, навіть не на одній, і не в одному місті. І ось якось у Полтаві у нас був керівник, а в нього – донька. Так сталося, що ми почали зустрічатися. Коли в мене були нічні зміни, вона теж приходила на радіостанцію. Під час таких візитів у мене траплявся секс, і я паралельно говорив у мікрофон у прямому ефірі», — шокував публіку розповіддю зухвалий Галич.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Женя Галич та О.Torvald, представники України на Євробаченні 2017
Женя Галич та О.Torvald, представники України на Євробаченні 2017

У свою чергу суперниці музиканта, Соні Плакидюк, і на думку не спало засумніватися в історії – вона погодилася, що все схоже на правду, і виграла бал для своєї команди.

Нагадаємо, раніше Соліст O. Torvarld Галич втратив найріднішу людину, але знайшов розраду в жінках: "кожна з них...."

Як повідомляє портал «Знай.uа» Женя Галич "віджав" дитину в хамовитій матусі: "Не розумію, як діяти в подібній ситуації"

Також «Знай.uа " писав, що O. Torvald з новою барабанщицею підкорили Україну після року мовчання: пронизливе відео