Населення України стрімко зменшується. Про це йдеться в аналітичній довідці ООН щодо демографічних процесів у світі.

Як зазначається, українців стає все менше. За прогнозами, якщо такі темпи зменшення населення збережуться, вже до 2050 року в Україні мешкатимуть приблизно 35 мільйонів осіб.

Тривогу експертів викликає той факт, що темпи скорочення чисельності населення в Україні значно вищі, ніж у решті країн світу.

За висновками експертів, причинами такого явища стали зростання масштабів міграції, низький коефіцієнт народжуваності та високий рівень смертності.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Виявилося, що близько третини українців помирають у віці молодше за 65 років. На заробітки за кордон виїхали понад три мільйона працівників.

Люди на вулиці, скріншот: Youtube
Люди на вулиці, скріншот: Youtube

Також багато молодих українців виїжджають за кордон на навчання, і не повертаються на Батьківщину.

Вихід для України, впевнені в ООН, криється в стабільній політична і фінансово системі, яка забезпечить соціальний захист громадян і ефективне використання людського капіталу.

Нагадаємо, Євгеній Єнін проінспектував кордони України. Як стримуватимуть "міграційні цунамі"?

Також Знай писав, коли в школі всі малювали квіточки, він зображав літаки і танки: історія одного з наймолодших офіцерів ЗСУ, яким пишається Україна

Раніше Знай повідомляв, блокпости на дорогах, рейди і "фундамент" нового паркану: на кордонах України помітно посилюють захист – що відбувається