Зі Сполучених Штатів Америки прийшли доволі тривожні новини, які непідготовлених читачів можуть змусити скривитися. На борту літака, який летів до Атланти пасажирка при інших людях почала годувати грудьми свого кота.

Про це стало відомо завдяки повідомленню американського таблоїду The Sun.

Видання посилається на систему адресації та передачі повідомлень для авіаційного зв'язку.

Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.

Згідно з повідомленням, жінка відмовилася припинити свою діяльність, незважаючи на неодноразові прохання бортпровідників. Зазначається, що, незважаючи на скарги інших пасажирів, жінка не хотіла повертати кота в переноску і по прильоту отримала догану від авіакомпанії.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що згідно з правилами деяких авіакомпаній, пасажири мають право брати з собою до салону, наприклад, кішок або маленьких собак, але ті повинні залишатися у кошиках для перенесення під сидінням протягом усього польоту.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що українка поскаржилася на авіакомпанію. Дівчина разом з чоловіком летіли за маршрутом Тбілісі-Одеса в авіакомпанії Sky up PQ448. Після того, як пара пройшла реєстрація та паспортний контроль, вони зіткнулися з проблемами розміщення ручної поклажі.

Раніше повідомляли, на борт літака МАУ проник незвичайний пасажир, аплодував весь борт разом зі стюардесами.

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма з дружиною і сином втік від "червоної зони" в Україні: "Назустріч мрії".

Знай.uа писав, є все - від медпункту до туалету: новий Ной створив бункер з автобусів і чекає кінця світу.