Ані Лорак опублікувала привітання З Днем матері. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Як відомо, Жінка живе в Москві і виховує 11-річну дочку Софію від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

28 листопада співачка опублікувала відеозапис, який був приурочений до Дня матері. Як відомо, дане свято святкується в Росії в останню неділю в цьому осінньому місяці. На відео можна побачити добірку фотографій і відеозаписів зі своєю дочкою Софією під пісню Ані Лорак "Колискова".

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Спи, мій малюк. Ми завжди будемо разом", - співає вона у своїй знаменитій композиції.

У підписі до посту вона привітала мам зі святом, а також побажала здоров'я і щастя.

Нагадаємо, що 10-річна дочка Ані Лорак занадто рано подорослішала і показала це всім

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала чоловікам те, чим колишній Мурат раніше насолоджувався кожен день: "шикарна Діва"

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак перед весіллям колишнього Мурата Налчаджіоглу розповіла, що найбільше цінує в чоловіках: "це ерогенна зона..."