Рідні віри Алдоніної проти співу дівчини. Про це повідомляє портал День.РП.

Дочка покійної Юлії Началової любить співати і володіє певними здібностями. Шанувальники в подиві слухають спів 14-річної віри Алдоніної і приходять до висновку, що ангельський голос дівчинки один в один нагадує голос її покійної матері. Проте бабуся і дідусь цієї дівчини противник музичної кар'єри дівчини

Донька Юлії Началовой Віра Алдоніна // скріншот відео Instagram
Донька Юлії Началовой Віра Алдоніна // скріншот відео Instagram

Нещодавно Віра Алдоніна разом з Олександром Панайотови виступила на телебаченні і співала пісню своєї матері "Герой не мого роману". Композиція у виконанні дівчинки сподобалася шанувальникам, і вони прийшли до висновку, що забороняти займатися музикою Алдоніної не можна.

Юлія Началова дуже рано прийшла в шоу-бізнес і пізнала славу, а з нею і нещасну любов, тому бабуся і дідусь бояться повторення історії. Родичі віри Алдоніної хочуть, щоб спочатку дівчинка закінчила навчання, а вже потім займалася музикою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Началова з дочкою, фото: Instagram
Юлія Началова з дочкою, фото: Instagram

Нагадаємо, отруєння дитини грибами: доктор Комаровський заборонив самолікування і показав інструкцію "виживання". За словами педіатра, при підозрі на отруєння грибами необхідно негайно звернутися до лікаря. У такій ситуації самолікування протипоказано.

Раніше повідомляли, що 22 - річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів-красуням заборонили їсти. Анна Гантт в опублікованому зверненні розповіла історію, яка сталася з нею на останньому кастингу на модний показ. Про це дівчина детально розповіла у своєму емоційному зверненні в мережі TikTok.

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів - 22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках.