57-річна актриса Моніка Беллуччі зачарувала шанувальників чорно-білим фото. На цей раз карколомна красуня обмежилася тільки портретом в чорно-білих тонах. Відповідний знімок вона опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Photo by @richardgianorio at the Teatro Stabile del Veneto. “Letters and Memoirs “ Maria Callas. Director @tomvolf (Фото @richardgianorio в театрі Стабіле дель Венето. » Листи і спогади " Марія Каллас. Режисер @tomvolf)", - підписала вона знімок, для якого позувала з закритими очима.

Марія Каллас-грецька співачка, яка здобула популярність в період після Другої світової війни.

Скрін, Instagram Беллуччі
Скрін, Instagram Беллуччі

Шанувальники Беллуччі прийшли в захват від побаченого.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Stay, love's more than he can handle, girl (Залишся, любові більше, ніж він може витримати, дівчинка)", " Perfect beautiful!!!! Queen!!! (Ідеально красиво!!!! Королева!!!) ", "Красуня!!! Вік не владний над цією жінкою!!!",- пишуть вони.

Краса Беллуччі не меркне навіть незважаючи на її вік, і це помітно оточуючим.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі

«You're divine, you're a goddess. Your beauty is flawless and timeless (ти божественний, ти богиня. Ваша краса бездоганна і непідвладна часу)», «Let's close the door and believe my burning heart (Давай закриємо двері і повіримо моєму палаючому серцю)», - додають фанати.