Ані Лорак дала інтерв'ю МузТВ. Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

29 листопада Ані Лорак опублікувала фотографію в компанії Іди Галич. Українська співачка розповіла, що отримала задоволення від інтерв'ю.

"зовсім недавно відбулася цікава бесіда з дивно красивою всередині і зовні дівчиною @galichida Получила отримала неймовірне задоволення від спілкування️ ️ зовсім скоро в ефірі @muztv, стежте за оновленнями", - написала Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фоллоєври почали активно коментувати пост популярної української співачки.

"Ваууу🥰 із задоволенням подивимося!"; "З нетерпінням чекаємо!😍❤️№; "Навіщо стільки фільтрів і фотошопу 🤦♀️"; "Які ж ви гарні 😍"; "Ураа🔥😍 які приємні новини😍 Кароліночка Ви не перестаєте дивувати і радувати сюрпризами😍 чекаємо дуже😍 Яка Ви красуня😍❤️"; "Ого дуже несподівано. Чекаємо", - повідомляють вони.

Нагадаємо, 10-річна дочка Ані Лорак занадто рано подорослішала і показала це всім

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала чоловікам те, чим колишній Мурат раніше насолоджувався кожен день: "шикарна Діва"

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак впала у відчай, згадавши минуле: "як я вірила тобі..."