Відома українська телеведуча і журналістка Марина Леончук, яка кілька років тому розлучилася з чоловіком після 14 років стосунків, згадала архівне фото зі своєю колегою.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина сповіщає про все, що відбувається з нею в житті, і ділиться особистими фото.

Цього разу на знімку вона з'явилася не одна, а зі своєю колегою, телеведучою телеканалу 1+1 Людмилою Барбір. Це архівне фото, і як зазначає Марина Леончук, у них є дуже багато спільних фото, проте пристойних, які можна показати шанувальникам - одне або два.

Це фото на честь дня народження Людмили Барбір, яка 30 Листопада відзначає 39-й день народження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ця фотографія - одна з небагатьох пристойних, якщо не розповідати людям історію того дня, коли ми велосипед у власників закладу просили зняти зі стіни, щоб ми покаталися, зламали диск в дротовому телефоні і накричали на Руслана Сенічкіна, тому що він не робить фото, на яких ми красиві🤣. Знай, які б історії не траплялися в твоєму житті, щоб не було – Ти красива, розумна, турботлива, справжня, Талановита Ведуча, мама, дружина, дочка, подруга, дівчинка! Люблю тебе до неба і назад! З Днем народження " - сказано в повідомленні під постом.

Марина Леончук і Людмила Барбір, фото: Facebook
Марина Леончук і Людмила Барбір, фото: Facebook

Знімок виконаний в чорно-білих тонах, і там дві дівчини сидять на лавочці в світлих нарядах, і вийшло досить мило, атмосферно. Вони щасливі були провести цей день разом.

Нагадаємо, телеведуча Марина Леончук втекла від "сморкача"

Як повідомляв портал Знай.ua, телеведуча Марина Леончук кардинально змінила зовнішність

Також Знай.ua писав, самотня Марина Леончук показала чоловіка, який назавжди підкорив її серце