Легендарна Кім Кардашьян привертає все більше уваги через свій нібито роман з коміком Пітом Девідсононом. У Мережі вже ходять чутки, що цей роман – прост фейкова історія.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "peopletalk" в Instgaram.

"Ми не могли залишити вас без цих гучних фото Кім Кардашьян і Піта Девідсона багато хто вважає, що їх роман фейковий. А ви як думаєте? Хто вам більше подобається Каньє або піт? Пишіть в коментарях", - підписані фотографії Кім Кардашьян з Пітом Девідсоном.

У зв'язку з тим, що колишній чоловік Кім Кардашьян Каньє Уест публічно вибачався перед колишньою дружиною, в мережі ходить дуже багато різноманітних чуток. Багатотисячна аудиторія, яка дуже пильно стежить за життям однієї з найгарячіших дівчат на планеті, не забуває про себе нагадувати і активно пише свої думки під кожним постом знаменитості.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

"Ну, ні... звичайно, Каньє - він легенда. Він якийсь фундаментальний, чи що", "не пара він їй абсолютно", "Піта завжди хочеться випрати. Вічно якийсь... Непромитий", "більше мужиків не знайшлося чи що", "дивний він персонаж... якийсь у нього авантюрно знервований виду", "Я не зрозумію він підкупної чтоли?", - пишуть свої думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що найбагатший репер у світі Каньє Уест став новим мемом.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українці висміяли спробу Каньє Веста повернути Кім Кардашьян.

Також портал "Znaj" писав, колишній чоловік Кім Кардашьян публічно звинуватив її в зраді.