Цієї суботи на сцені виступлять усі 8 учасників, які ще залишились не розсекреченими. Зірковий детектив проєкту Оля Полякова розповіла, яким маскам вона б віддала перемогу в шоу.

шоу "Маска"
шоу "Маска"

Співачка з нетерпінням чекає об’єднавчого ефіру, аби побачити виступи усіх героїв. Оля переконана, що учасники приберегли багато козирів у рукавах, аби ще більше вражати глядачів.

шоу "Маска"
шоу "Маска"

Та якщо в першому сезоні безперечним фаворитом для неї був мужній Носоріг, то цього разу їй дуже подобаються одразу кілька масок. Утім, зірковий детектив вважає, що за перемогу в гіпершоу «Маска» змагатимуться саме вокалісти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

шоу "Маска"
шоу "Маска"

«Це підтверджує перший сезон і досвід інших країн, – пояснює свою точку зору в інтерв’ю каналу «Україна» Оля Полякова. – Моя фаворитка по вокалу – Горила, та водночас мене найменше вразив цей образ. На другому місці для мене Скандал, а потім – Мухомор, у нього надзвичайно класний костюм. А ще дуже подобається Тигр, це така мужня і сильна маска. Але як би нам не подобалися всі ті круті костюми, мені здається, що виграє той, хто гарно співає».