Розгадуватимуть їхні таємниці постійні детективи проєкту «Маска» та популярні артисти, серед яких і співачка Анастасія Приходько. Зірка розповіла, як готується до новорічних свят та коли починає прикрашати оселю.

Співачка Анастасія Приходько, яка ховалась під образом Бабки першого сезону «Маски», стала зірковою гостею новорічного випуску і запевняє – вже має святковий настрій і готова ділитись ним з шанувальниками.

«Цей рік був по-справжньому шаленим і насиченим, тож я дуже радію, що можу розділити святкування Нового року з моїми колегами та друзями!» – каже Анастасія Приходько.

Ба більше, досвід участі в шоу «Маска» неодноразово допомагав зірці впізнавати своїх колег під масками. А от чи не виникає у співачки ностальгії за шоу?

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Я дивлюся на ці костюми і розумію – вони неймовірні, тож який би сезон чи тематичний випуск не був – проєкт залишиться №1! Навіть сидячи в залі, мені дуже хотілось приміряти на себе новий образ і вийти на сцену. Адже крім чудової картинки у проєкта є дещо неймовірне – залаштункове життя і крута професійна команда», – розповіла співачка.

І, як виявилось, новорічний настрій в житті Анастасії Приходько є не лише в професійному плані, а й удома:

«Я обожнюю прикрашати будинок заздалегідь! Наприклад, минулого року робили це в листопаді. Бо я дуже люблю це свято – це час, коли дійсно здійснюються мрії і я вірю в це! А ще це особлива атмосфера та затишок», – поділилась Анастасія Приходько.