Насправді ніхто не знає, чи контактували ми з інопланетянами чи ні, але постійний пошук їх одним і тим же способом, ймовірно, не дасть ніяких нових результатів, вважають експерти.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Американський астроном Сет Шостак, який працює в Інституті SETI, що займається пошуком інопланетного життя в режимі реального часу, сказав, що ми повинні припинити пошук планет, здатних вмістити людське життя.

Інопланетянин
Інопланетянин

Він сказав: "Якщо інопланетяни досить розумні, щоб шукати Землю, вони, ймовірно, вийдуть за межі біологічного розуму і, дійсно, за межі самої біології. Якщо інопланетяни прийдуть на Землю, наступний сценарій буде зовсім іншим, ніж захоплення радіосигналу прибульців або виявлення миготливого лазера в небі, способи відкриття, які переслідуються моїми колегами і мною. Інопланетяни, що виробляють такі сигнали, будуть перебувати на відстані світлових років, і їх зовнішній вигляд і наміри не будуть викликати особливого занепокоєння. Але ті, хто посадить свій космічний корабель на нашу територію, будуть".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

Він продовжує говорити, що найбільша проблема для людей, які шукають чужорідне життя, полягає в тому, що вчені на Землі дивляться на це з точки зору "людської орієнтації", яка передбачає, що планети здатні вмістити людське життя, що може дуже відрізняється від чужого життя.

Вчора керівник відділу штучного інтелекту в Лабораторії реактивного руху НАСА доктор Стів Чієн допомагав керувати деякими з основних програм НАСА в області штучного інтелекту, як на землі, так і на Марсі.

штучний інтелект
штучний інтелект

В ексклюзивному інтерв'ю Ciaran Daly з Daily Star доктор Чієн пояснив, що штучний інтелект, часто відомий як машинне навчання, став невід'ємною частиною місій НАСА.

Це пов'язано з тим, що AI дозволяє вченим НАСА швидко аналізувати величезні обсяги даних і розуміти «незвичайні події» в космосі.

Нагадаємо, що чоловік стверджує, що зняв на камеру інопланетну істоту.