Цей виступ став справжнім сюрпризом для зіркового детектива проєкту NK | Насті Каменських, яка, втім, зізналась, що вже й не пам’ятає слів суперпопулярної пісні.

Щойно залунали всім знайомі мотиви про «пиришки-пупиришки», як детективи залишили свої крісла та почали танцювати. Пухнастому учаснику проєкту підспівував увесь зал. А от сама Настя, яка була учасницею популярного дуету до 2017 року, виявляється, вже й забула слова власного хіта, який точно виконувала сотні разів на концертах.

«Якщо чесно, я взагалі не пам’ятаю слів. Це було так давно. А я така молода ще, так класно виглядаю», – зазначила зірковий детектив гіпершоу «Маска» NK | Настя Каменських.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Та гостра на язик Оля Полякова вирішила не змовчати і «підкололола» свою колегу.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

«Я сама виросла на цих піснях», – сказала Оля Полякова.

А коли наприкінці випуску розсекречений Джміль, в образі якого приховувався гуморист Степан Казанін, виконував пісню на біс, з ним на сцені запалювали вже всі детективи. NK | Настя Каменських навіть показала рухи, які вони з Потапом робили на концертах. Андрій Данилко поцікавився у співачки, чи сумує вона за цим усім.

«Ні. Цей чоловік у мене вдома, – відповіла Настя, але потім додала, – Ну, ностальгія є».