Відома українська телеведуча, знавчиня етикету та порадниця Ольга Фреймут, яка стала відомою завдяки участі в проекті "Ревізор" на Новому каналі, знову поділилася з прихильниками власними роздумами про життя. Вона продовжує повчати правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч фанатів.

Цього разу Фреймут висловилася щодо важливості подяки та прорекламувала листівки власного видавництва.

«Лаконічне дякую, особливо письмове, зміцнює дружбу, кар'єру, любов... Гостросюжетне і метушливе життя вплинуло на манери, скоротило форму, але не скасувало зміст. Лист подяки звучить грандіозно, але насправді - це може бути повідомлення на одне речення у соцмережах. Листівку від руки пишемо після формальних або особливих подій - весіль, протокольних заходів, або довгого вікенду у заміському будинку друзів. Ніколи не починаємо з "дякую". Спершу говоримо про щось особливе, що запам'яталося найбільше», - радить вона.

Скрін, Instagram Фреймут
Скрін, Instagram Фреймут

Також Фреймут окреслила основні моменти, коли доречною буде невеличка подяка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Пообідали з подругами, - напишіть "повідомлення-дякую". Бабуся надіслала улюблене варення і лоток яєць зі села, - подякуйте телефонним дзвінком. Ділова зустріч надихнула, - напишіть про це партнеру. Навіть якщо він такий крутий, що наче зі стратосфери. Діти пишуть листівки подяки з моменту, як навчилися тримати в руці олівець. Бабусям, дідусям, друзям після веселої гостини. Спершу це можуть бути малюнки і несміливі слова з помилками... а потім це стане звичкою, яка посприяє легкій комунікації. Навіщо приховувати теплі емоції? Щоб не виказати слабкість? Але ж всі ми в душі діти, які радіють посмішці і теплому слову», - додала вона.

Оля Фреймут, instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут, instagram.com/freimutolia

У коментарях самій Ользі дякують за доречну підказку.

«Какая красивая», «Такий чудовий пост, а Ви неймовірно красива», «Чудова порада, вона вібрує щастям», «Це справді доречна порада... дякую», - пишуть їй підписники сторінки.

Нагадаємо, Вова Остапчук "замінив" Ольгу Фреймут і облизав обличчя дружини: "Ревізор" не схвалить

Як повідомляв Знай.uа, Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Також портал Знай.uа писав, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"