У мережі показали дуже незвичайний знімок канадського поп-R&B-співака, автора пісень, музиканта і актора Джастіна Бібера. Молоду зірку почали висміювати через безглуздий образ, який може "прилипнути" до хлопця на довгі часи.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Джастін Бібер
Джастін Бібер

Популярний музикант завжди був відомий, як справжній "серцеїд". За ним впадає мільйони дівчат у всьому світі, а хлопці із заздрістю дивляться йому в слід.

"Джастін Бібер для Balenciaga #джастінбібер", - підписали дуже незвичайний знімок відомого співака.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Багатотисячна аудиторія, яка побачила Джастіна Бібера в цьому дуже незвичайному образі, просто не змогла утримати насмішок. Публіка не пройшла повз зоряного хлопця і почала його тролити.

Джастін Бібер,  фото Global Look Press
Джастін Бібер, фото Global Look Press

"Ігумен Юстин Воронезький", "Господиспасиисохрани", "побачила фото - зрозуміла що треба зайти коменти почитати", "В'язень, куди ти тримаєш шлях в таких черевичках ?", "Демна Гвасалія ви геній", "Чорнокнижник", "Ну геніально ж, з такими черевиками", "Ну, напевно, це модно і круто їм видніше, просто лайк поставлю", "не вистачає хреста на шиї..чому мені так смішно..Сорі Джастін", "Ой, а вираз обличчя у нього прям як у мене", "на священика схожий тільки хреста не вистачає", "і це Господь , Господь, Ісус Христос", "який страшний піджак", "ще більше б пошили, чого скромничати то", - залишають відкликання увивленные фанати молодого артиста.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Ріанна показала свої соковиті форми в нижній білизні.

Нагадаємо, що Джастін Бібер показав босяцький знімок на своїй сторінці.