Всесвітньовідомий співак та кумир мільйонів Джастін Бібер здивував фанатів екстремальним фото, де він повис однією рукою за вагончик.
Кумир тінейджерів Джастін Бібер має багатомільйонну аудиторію фанатів по всьому світу, тому час від часу він намагається тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 199 мільйонів осіб.
Цього разу знаменитий співак вирішив поділитися новим фото, яке може видатися дещо небезпечним. На фото Дастін Бібер позує зачепившись однією рукою за ручку на вагончику, а іншою притулившись до обличчя мило дивлячись у камеру.

Джастін Бібер, фото з instagram
Джастін Бібер, фото з instagram

Для фото співак обрав доволі повсякденний, але стильний образ. Він одягнув джинси, сірий худі та доповнив свій образ білими кросівками з бежевими вставками.
Фанатам Джастіна Бібера прийшлося по душі нове фото кумира, тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів.

"Милий", "Розумничок", "Джастін милий Бібер", "Чудова зйомка", "Джастін Бібер чудовий", "Люблю тебе", "Супер", такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що кумир тінейджерів Джастін Бібер запускає свій бренд марихуани: "Я фанат". Джастін Бібер почав продавати готову до вживання марихуану

Як повідомляв Знай, Хлої Кардашьян оголила філейну частину після вигнання з сімейного шоу - у сестричок такого немає.

Знай писав, вагітна Кайлі Дженнер вирішила засвітити свою дитину: "Це так...". Сестра Кім Кардашьян розповіла про появу нової лінії косметики.