Модель Playboy Луана Сандієн перенесла операцію, щоб отримати найтоншу талію. Вона каже, що завжди хотіла мати "талію ляльки Барбі" і "не боялася ризику".

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Модель Луана Сандієн перенесла операцію в Колумбії зі зменшення талії. Вона вирушила в Instagram, щоб поділитися фотографіями свого відновлення зі своїми 65000 передплатників.

З перев'язаним тілом вона каже, що добре переносить післяопераційний період.

Луана Сандиен
Луана Сандиен

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

"Не було ніякого скорочення ребер, просто свого роду ліпосакція, щоб витончити бічні сторони моїх стегон", - сказала вона.

Луана каже, що вона задоволена результатом операції і з нетерпінням чекає, коли люди побачать її талію після того, як вона заживе.

Луана Сандиен
Луана Сандиен

"Люди будуть вражені моєю талією, коли вона заживе", - вигукнула вона.

За її словами, післяопераційний період важкий, але "біль вартий того, щоб втілити в життя дитячу мрію".

Вона стверджувала, що нарешті знайшла спільноту, в яку вона вписалася-автосексуали.

Луана Сандиен
Луана Сандиен

Луана тоді сказала: "Це означає, що мене приваблює сама я. Я завжди так відчувала, я просто не знала, що у цього є назва. Приємно знати, що я не божевільна і не великий нарцис, це щось реальне, що відчувають багато людей. Було дуже важливо дізнатися, що я не самотня".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали справжнього майстра з трансформації.

Нагадаємо, що модель заявила, що виробники ляльок для плотських утіх вкрали її зовнішність.