Відгадати особу зірки під маскою вдалося Андрієві Данилку, який поділився особистою історією із Сашею. Та за словами солістки гурту «KAZKA», все було не зовсім так, як сказав зірковий детектив.

Першим запідозрив Олександру Заріцьку в образі Пальчіки DZIDZIO. І тоді, аби переконатись у цій версії, Андрій Данилко вирішив поцікавитись в учасниці, чи коли-небудь вона просила в нього запальничку біля будинку на столичному Хрещатику. В ефірі каналу «Україна» Пальчіка відповіла, що говорила з ним про дещо інше. І вже в бекшоу проєкту «Маска» на Youtube солістка гурту «KAZKA» прояснила цю ситуацію.

Андрій Данилко, instagram.com/maskaukrainetv
Андрій Данилко, instagram.com/maskaukrainetv

«Насправді він просив у мене запальничку. Мені здається, ми тоді познайомились. Він знав мене як новий проєкт Юрія Нікітіна, але ми ніколи не бачились. Якось я була на Хрещатику і побачила його біля свого дому. Підійшла, сказала: «Привіт, Андрію Михайловичу, я «KAZKA». І він відповів: «О, привіт, а я ж тебе вже знаю». Ми дуже довго тоді розмовляли, це була наша перша зустріч», – поділилась подробицями знайомства з Данилком Олександра Заріцька.

Про що саме говорили артисти – невідомо. Та сам Андрій Данилко в нещодавньому інтерв’ю каналу «Україна» зізнався, що в нього ніколи не було багато друзів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Здебільшого це знайомі. З часом я дуже скоротив коло спілкування. Не ходжу на Дні народження, вкрай рідко можу відвідати якісь презентації. Якщо стоятиме вибір, йти чи ні, звичайно, я не піду. Тільки через те, що там будуть камери», – зазначив Андрій Данилко.