У 2016 році тоді ще актриса Меган Маркл знялася в "Як знайти чоловіка" (америк. The Daters Handbook), а також перетнулася з Крістоффером Полахою на знімальному майданчику.

У маловідомому телесеріалі Меган грає успішну бізнес-леді на ім'я Кесс, якій не пощастило в коханні, повідомляє The Sun.

Щоб змінити своє романтичне життя, Касс читає книгу самодопомоги "Довідник побачень" і згодом зустрічається з кількома чоловіками одночасно.

Зрештою вона закохується в красеня на ім'я Роберт, якого грає Крістоффер, і на знайдених знімках показані їх побачення, включаючи боулінг.

Меган Маркл і Крістоффер Палаха, сркріншот з відео
Меган Маркл і Крістоффер Палаха, сркріншот з відео

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Роль була останнім фільмом, в якому Меган знялася перед тим, як вийти заміж за принца Гаррі і стати герцогинею Сассекською в 2018 році.

Герцог і герцогиня Сассекські пішли на побачення наосліп (за рекомендацією подруги Меган) в липні 2016 року, і їх відносини процвітали, перш ніж вони оголосили про свої заручини в 2017 році.

Меган грала головну роль в "Кастл", коли вона знімалася в "Як знайти чоловіка", з її останнім епізодом з популярної юридичної теледрами, що вийшла в ефір в 2018 році.

Незважаючи на сцени з жуванням курки, Меган раніше розповідала журналу Best Health, що намагається не їсти м'ясо з понеділка по п'ятницю.

Вона сказала: "Коли я знімаюся, я усвідомлюю, що їм. Я намагаюся їсти веганську їжу протягом тижня, а потім маю трохи більше свободи в тому, що я роблю на вихідних".

Меган Маркл, скріншот
Меган Маркл, скріншот

Нагадаємо, що Меган Маркл вся в білому засяяла перед вихідними.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл "засунули" подалі, а на королівські хрестини покликали колишню принца Гаррі.