Лідія Таран показала свою дочку Василину. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча Лідія Таран відома більшості українців за новинними випусками ТСН. На офіційній інстагам-сторінці досить велика аудиторія зі ста сорока шести тисячі, які намагаються лайкати і коментувати кожен пост телеведучої.

1 грудня Лідія Таран опублікувала спільну фотографію з її спільною дочкою Василиною. На фотографії у обох родичок панамки на голові.

"У панамках під сніг😀 Ну здрастуй, перший день зими! Ми - готові! Вася вже дуже хоче зимових канікул. І вимагає ялинку ☺️ Мої очікування від зими взагалі зашкальні- хочу дива! Ну або хоча б на лижі, для початку😉 а ви як? Вже плануєте свята?",- поставила питання Лідія Таран.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Більшість з них похавалили зовнішність дівчини.

" для мене свято кожен день!😂 😂 😂 😝 😜 ☝ "; "Дуже хочеться вже свята. Придбала дітям в подарунок ялинкову іграшку з малюнком тигрика. А собі золотистий кульку. А ще хочеться на ковзани"; "Два ангела красивих🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал Знай.ІА Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також Знай.ІА писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"