Новий рік у багатьох асоціюється з переглядом новорічних фільмів, а особливо - "Сам удома", а головний герой перших двох частин Маколей Калкін вже став таким собі образом приходу новорічного дива.

Випущений в 1990 році, "Сам удома" зібрав 285,8 мільйона доларів в США і Канаді і ще 190,9 мільйона доларів в інших країнах при бюджеті в 18 мільйонів доларів, повідомляє The Sun.

Цей класичний фільм також зробив невідомого тоді дитину-актора Маколея Калкіна однією з найяскравіших зірок у світі і допоміг його колегам отримати ще більше ролей.

Успіх фільму призвів до появи ще одного сиквела з Маколеєм в головній ролі і ще чотирьох, хоча і менш успішних, фільмів з іншими провідними акторами.

Тепер, через більше 30 років після виходу оригіналу, давайте подивимося, що стало з акторами фільму сьогодні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Маколей Калкін
Маколей Калкін

МАКОЛЕЙ КАЛКІН

Після гігантського успіху "Сам удома" 10-річний Маколей був одним з найбільш затребуваних акторів, отримавши ролі в інших фільмах, включаючи "Моя донька", "Добрий синок", "Лускунчик", "Багатенький Річі", і він навіть працював з Майклом Джексоном.

Після того, як в 18 років актор пов'язав себе узами шлюбу з Рейчел Майнер і розлучився в 2002 році, актора все рідше бачили в ролях, і в кінцевому підсумку він зустрічався з Мілою Куніс протягом восьми років, а роман вони зберігали в таємниці.

Востаннє 41-річного актора бачили в останньому сезоні "Американської історії жахів".

Кетрін О'Хара
Кетрін О'Хара

Кетрін О'Хара

Досвідчена акторка була не зовсім невідомою до появи в "Сам удома", так як вона вже зіграла ролі в багатьох фільмах, в тому числі в класичному фільмі Тіма Бертона"Бітлджус".

Однак незабаром після цього з'явилося набагато більше ролей, в тому числі у фільмах "Уайетт Ерп", "Легенди дикого Заходу", "Країна диваків" і "За межею можливого".

Потім Кетрін отримала роль Мойри Роуз у визнаному критиками серіалі "Бухта Шитта", який в підсумку приніс їй Еммі за видатну головну актрису.

67-річна актриса одружена з Бо Уелче з 1992 року, у них двоє дітей.

Джо Пеші
Джо Пеші

ДЖО ПЕШІ

Комедійний поворот культового актора в ролі Гаррі в "Сам удома" став шоком для багатьох, адже всього двома місяцями раніше він зіграв злобного і жорстокого Томмі Де Віто в "Славних хлопцях", що принесло йому Оскар.

Тим не менш, Джо знову спробував свої сили в комедії з "Мій двоюрідний брат Вінні", "Смертельна зброя 3" і сиквелом "Сам удома", перш ніж повернутися до своїх коренів в "Казино".

Зірка на деякий час випала з поля зору, перш ніж повернутися у фільм Мартіна Скорсезе "Ірландець" 2019 року, за цю роль він був номінований на "Оскар".

78-річний Джо виховує одну дитину зі своєю колишньою дружиною Клаудією Харо.

Деніел Стерн
Деніел Стерн

Деніел Стерн

У Деніела досить довге голлівудське резюме, в тому числі він був оповідачем серіалу "Чудові роки" до 1993 року.

Після "Сам удома" він зіграв безліч ролей на великому і маленькому екранах, включаючи піт-стопи в "Ей, Арнольд!", "Гріффіни", "Трудоголіки" і "Енджі Трибека".

Зовсім недавно у нього з'явилася постійна роль в серіалі "Пронизливий" коміксу "Суботнім вечором в прямому ефірі" Еді Брайанта.

Даніелю 64 роки, він виховує трьох дітей з дружиною Лаурі Маттос.

Нагадаємо, що українці отримали додатковий вихідний у грудні.

Раніше ми повідомляли про оригінальні ідеї для адвент-календаря до Нового року.