Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про свій статус тренера у вокальному шоу. Як давно дівчина про це мріяла, і заради чого йде на проект.

Про це стало відомо завдяки її інтерв'ю на телеканалі 1+1 у програмі "Твій день". Там дівчина розповіла про проект "Голос країни", про своє крісло тренера, і як збирається перемагати.

З самого початку Оля Полякова зазначила, що якщо йде на якісь шоу, то виключно за перемогою. Так відбувається і цього разу, без тріумфу вона не збирається йти, а про крісло тренера мріяла тривалий період часу, але все не було підходящої можливості.

"У мене велика професійна музична освіта, я закінчила багато вузів, аж три. І тому я хочу до свого такого веселого образу додати професіоналізму, і я хочу, щоб в цей складі журі "Голосу" з'явилася нова з мого боку лінія. Я хочу класну команду, щоб у мене були різні люди в команді, різножанрові, тому що я сама люблю різну за жанром музику" - говорить Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Зйомки сліпих прослуховувань стартують вже зовсім скоро, і в першу чергу новий тренер буде звертати увагу на голос, його унікальність тембру, а також харизму самих артистів.

Крім того, артистка зазначила, що буде набирати артистів з прицілом на майбутнє продюсування, тому, майбутнім учасникам потрібно буде постаратися, щоб здивувати дівчину.

"Новий сезон "Голосу країни" пройде під слоганом "Так звучить твоя країна". На глядачів чекають неймовірні вокалісти з різних куточків України та світу, справжні самородки та Скарби нації, які дивуватимуть власним баченням музики, потужним вокалом та неймовірними тембрами. На сцені "Голосу країни" лунатимуть українські та світові хіти, знайомі кожному з нас " - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Оля Полякова перейшла на українську, земляки оцінили

Раніше повідомляли, що Оля Полякова ощасливила Дзідзьо після розлучення, не пошкодувала навіть свого тіла

Також, Оля Полякова обтягнула тіло сіточкою і викликала захват у Даші Астаф'євої