На сторінці в Instagram телеканалу «1+1» з’явилися нові фото відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка нещодавно стала мамою втретє.

На опублікованих фото вона постала в двох святкових образах, у яких вона з’являлася на телеекранах перед глядачами «Вечора прем’єр» та суперфіналу «Танців з зірками».

«Вишукані образи ведучої @kosadcha. 1 - на «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою», 2 - на суперфіналі «Танців з зірками». Який із них тобі подобається більше?», - підписали знімок автори допису.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

На першому фото Осадча у блакитній сукні із ефектним розрізом та цікавими рукавами. Її образ доповнюють туфлі й капелюшок кольору фуксії та довгі сережки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На другому знімку Катерина в білій сукні із довгим шлейфом, яка оздоблена велетенською квіткою. Цей наряд теж має розріз, який дозволяє ведучій демонструвати її стрункі ніжки.

У коментарях підписники захоплюються виглядом багатодітної зірки.

«Обидва прекрасні!!!», «1 і 2 вони обидві дуже гарні сукні», - пишуть фанати.

«Неймовірна Катя», «Обидва чудові! Катя неймовірна!!!», «Обидва образи! У двох вона просто королева!!!», «В голубом красивее -1», - додають фанати.

Нагадаємо, Катя Осадча у перший день зими засвітила розкішну фігуру у купальнику: наче й не народжувала.

Также Знай сообщал, Катя Осадча у "весільній" сукні закохала у себе Юрія Горбунова ще раз: "Це було яскраво".Українська телеведуча поділилася враженнями від фіналу "Танців з зірками"

Раніше Знай повідомляв, Катя Осадча похизувалася тонкою талією після трьох дітей, їй ледь повірили: "Горбунов має смак"