Всіма відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 3 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбудеться фінальний, дванадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі. Виконавиця повинна буде вибрати між Дмитром Шевченком, Андрієм Задворним і психологом Романом Свечкоренко того, з ким постарається побудувати сімейне і щасливе життя.

Григорій Решетник з дружиною, фото з Instagram
Григорій Решетник з дружиною, фото з Instagram

З цієї нагоди Григорій Решетник вирішив нагадати українцям, що вибір Злата Огнєвіч зробить в Африці (Туніс), тоді як Михайло Заливако представляв кільце в Дубаї.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вже завтра довгоочікуваний фінал проекту"Холостячка". Спекотна Африка і вибухові пристрасті!❤ ️Чекаєте?", - пише телеведучий у публікації.

Елегантний Григорій, в чорному класичному костюмі і лакованих туфлях постав біля масивної жовтої двері, з посмішкою на обличчі.

Григорій Решетник, фото з Instagram
Григорій Решетник, фото з Instagram

"Дуже чекаємо🔥", "Гриша, костюм👌", "Гриша, ви красень😍 чекаю з нетерпінням. Особливо пост-шоу, воно ж буде через тиждень?", "Повна гармонія кольору, чудове фоторішення👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Рома Свечкоренко повернувся до Злати Огнєвіч обманом: на шоу "Холостячка" трапилася афера століття з розлученням

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч готова назвати ім'я переможця "Холостячки", обранець випадково "спалився": "Кільце в руці"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як правильно загадати бажання перед Новим роком, щоб воно збулося: "Посилаєте в..."