Андрій Данилко став збирати підписи за те, щоб продюсери проєкту підібрали нове вбрання його улюблениці, а NK | Настя Каменських виразила цьому протест.

Найромантичніша учасниця другого сезону гіпершоу «Маска» Горила знову вразила глядачів чуттєвим і вкрай пронизливим виконанням пісні. Найкраща вокалістка проєкту, за словами детективів, з’явилась на сцені з глибоким номером, у якому йшлося про необхідність захищати тварин. Після чого зіркові детективи висловили свої думки:

«Зізнаюсь, це одна із моїх найулюбленіших масок у цьому сезоні. Я дійсно дуже переживаю за Горилу. Тож наполягаю на тому, щоб у наступних випусках продюсери видали одяг героїні! – коментує Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна». – Навіть Папа Карло зробив одяг із паперу для Піноккіо!»

горила на шоу "Маска"
горила на шоу "Маска"

DZIDZIO та Оля Полякова погодились із Данилко та стали підписувати папірець зі зверненням. А от NK | Настя Каменських виразила супротив:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

«Андрію, зараз це було недоречно! Продюсери, будь ласка, розсадіть цю трійку. Тут у дитячому садочку Андрія якийсь безлад», – зазначила зірковий детектив шоу «Маска» NK | Настя Каменських.

Проте незважаючи на розходження думок, зіркові детективи попросили глядачів у залі ще раз підтримати оплесками виступ учасниці і вперше за два сезони проєкту навмисне не стали озвучувати свої припущення щодо артистів, які могли б ховатись під маскою Горили – все заради того, щоб улюблена учасниця пройшла далі.