Відома українська гумористка та зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець дала своїх шанувальникам цікаву пораду. Зірка розповіла, що потрібно робити, коли потрапляєш у неоднозначну ситуацію.

Олена Кравець має чимало шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 600 тисяч осіб.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Олена Кравець поділилася незвичним фото. Зірка "Квартал 95" сфотографувала руку своєї старшої доньки Марії після того, як вона зробила собі тимчасове татуювання.
Марія Кравець на руці наклеїла напис "Танцюй". Імовірно цей напис пов'язаний з її улюбленим хобі, адже вона вже достатньо давно займається хореографією.

Марія Кравець, фото: Instagram
Марія Кравець, фото: Instagram

Сама ж Олена Кравець вирішила оригінально поєднати тимчасове татуювання доньки та відому цитату. Тому сфотографувала її руку та трішки добавила від себе.

Скріншот stories Олени Кравець
Скріншот stories Олени Кравець

" У будь-якій незрозумілій ситуації танцюй!", - зазначила Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" за мить з тигриці з напівоголеними грудьми перетворилася на дитину: "Ах яка"