Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Особистий рік є абсолютно у кожної людини, і він на кожну людину впливає, вірить вона в це чи ні. Особистий рік – це період життя, який дуже впливає на людину. У нумерології є дев'ять особистих років. Неважливо в якому році людина народилася, а важливо, коли саме вона народилася, тобто день та місяць народження. І тому розраховується його особистий рік», - розповіла Романова.

Романова сказала, що є перший особистий рік і це час для планів та перших кроків. Є другий особистий рік, повідомила вона, це час контактів та контрактів. Третій особистий рік – у цей час треба відпочити, наголосила вона, це час егоїзму. Четвертий особистий рік ми відпочили, вважає вона, засукали рукави і почали орати, заробляти гроші – це грошовий потік. П'ятий особистий рік – це той час, коли неможливе можливе, зауважила вона, крила за спиною, можна поміняти буквально все в житті.

«Шостий особистий рік – це будинок, сім'я, творчість та це час для особистого життя. У сьомий особистий рік ми працюємо над помилками, а якщо ви розумієте, що у вас немає помилок, то це рік для самовдосконалення. Восьмий особистий рік – це другий грошовий рік у всьому циклі, у цей час треба збирати врожай. І дев'ятий особистий рік – це час, коли потрібно прощати і прощатися, це час змін. А далі знову настає перший особистий рік», – резюмувала Романова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.