Відома українська телеведуча та зірка програми про зірок "Світське життя" Катерина Осадча показала один день зі свого життя.

Катя Осадча має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.

Катя Осадча, скріншот
Катя Осадча, скріншот

Цього разу зірка поділилася коротеньким відео, на якому показала звичний свій робочий день. Спочатку на кардах можна побачити, як Катя Осадча їде на роботу в автівці. Зірка вирішила не фарбуватися, адже попереду її чекають зйомки й одразу кілька образів.

Катя Осадча, скріншот
Катя Осадча, скріншот

Вже за секунду кард змінюється і Осадча постає перед фанатами у розкішній приталеній сукні, яка оголила декольте співачки. Зірці зробили стильну укладку та випрямили волосся. Її образ доповнили масивні сережки та кольє.

Катя Осадча, скріншот
Катя Осадча, скріншот

Вже згодом Катя Осадча змінює образ знову. Цього разу вона обрала закриту сукню стильного крою. Цього разу її образ доповнили ніжними квітами у волоссі.
Фанатам Каті Осадчої сподобались її образи для робочих зйомок, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Ви дуже ніжна та тендітна, як юна дівчина❤️", "Ну яка ж ви! Просто 🔥🔥🔥🔥😍", "Аристократична, граційна, Королева 🔥❤️🔥", "Макіяж робить чудеса", "Кать, без макіяжу і з макіяжем класно виглядаєте!!!! ❤️", "Нереальна красива! 💜👌🏻🌟", - підсумували вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, багатодітна Осадча влаштувала битву суконь і зрадила улюбленим капелюшкам - "Неймовірна Катя"

Также Знай сообщал, Катя Осадча у "весільній" сукні закохала у себе Юрія Горбунова ще раз: "Це було яскраво".Українська телеведуча поділилася враженнями від фіналу "Танців з зірками"

Раніше Знай повідомляв, Катя Осадча похизувалася тонкою талією після трьох дітей, їй ледь повірили: "Горбунов має смак"