На відому сцену вийдуть нові герої, під костюмами яких сховаються суперзірки українського шоу-бізнесу. Не менше здивують і зіркові детективи шоу Оля Полякова і DZIDZIO, які вперше виконають спільну пісню «Щасливі люди» перед мільйонами глядачів.

Автор нового хіта DZIDZIO відверто розповів, що надихнуло його на створення чуттєвої композиції і як насправді він ставиться до зіркової колеги.

Днями найпопулярніші артисти країни Оля Полякова та DZIDZIO презентували першу спільну пісню «Щасливі люди». Чуттєва композиція має всі шанси стати гімном 2022 року, тому саме її зіркові детективи проєкту «Маска» виконають у шоу каналу «Україна» напередодні Нового року. У неймовірно красивих білих костюмах янголів, які дивляться із блискучих хмарин, зірки зіллються у надзвичайно романтичному номері. Автор і композитор пісні DZIDZIO на знімальному майданчику каналу «Україна» зізнався, з якими почуттями написав новий хіт.

DZIDZIO і Оля Полякова
DZIDZIO і Оля Полякова

«Цю композицію я писав з великою любов’ю. Хотів нагадати людям про те, що вони мають бути найщасливішими на землі! Пісня написана для кожного українця!» – поділився DZIDZIO за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі Україна».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сцені новорічного шоу артисти стануть одним цілим і точно вразять ніжністю та щирістю виконання кожного шанувальника. Мабуть, такого перевтілення від запальних та веселих зірок не очікував ніхто. Але, як виявилось, не завжди сценічні образи відповідають стану душі – про це відверто розповів DZIDZIO в інтерв’ю каналу «Україна».

«Мені подобається Оля! Вона має дуже гарну роль в українському шоу-бізнесі та чудово її відіграє. Хоча в житті вона трохи інша – дуже мила і класна. Рідко це показує, але я все помічаю», – розповів зірковий детектив шоу «Маска».