Зірка OnlyFans і гламурна модель Трейсі Кісс розповіла, як друзі її дітей спостерігають за всім, що вона робить, і зациклюються на ній. Мама навіть іноді ніяковіє з цього приводу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Модель, яка роздягається на OnlyFans, порівняла себе з "мамою Стіфлера" в "Американському пирозі" і "мамою Стейсі" в хітовій пісні Fountains of Wayne.

Трейсі Кісс розповіла, як друзі її дітей одержимі нею і стежать за всім, що вона робить в Інтернеті.

Трейсі Кісс
Трейсі Кісс

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Трейсі, яка має мільйон підписників в Instagram, сказала Daily Star: "Завдяки тому, як я живу, виглядаю і одягаюся, я виділяюся серед інших шкільних мам, а друзі моїх дітей завжди вважали мене чимось на зразок трофейної матусі. Коли мої діти спілкуються по FaceTime зі своїми друзями, вони запитують, чи вдома я, і чи можуть вони привітатися зі мною, вони підписуються на мене в соціальних мережах і дивляться все, що я роблю. Це новинка - бачити таку маму, як я, але для моїх дітей це нормально, тому що я була моделлю ще до того, як вони народилися".

Трейсі Кісс
Трейсі Кісс

34-річна Трейсі додала: "Я б порівняла це з "мамою Стіфлера" з "Американського пирога". Мені стає незручно, коли їхні друзі виходять за рамки і знають все, що я роблю, і запитують дітей про мене. Вони не будуть турбуватися про життя батьків своїх друзів, так чому ж так фанатично ставитися до мене? Ми всі повинні мати можливість виглядати і одягатися на свій розсуд в будь-якому віці і на будь-якому етапі життя".

Трейсі Кісс
Трейсі Кісс

Мама двох дітей з Бакінгемшира приєдналася до OnlyFans три роки тому.

Вона сказала, що була схвильована тим, що під час пандемії увійшла в 1% кращих творців контенту в усьому світі.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали найкращих моделей сучасності.