Відома українська письменниця Ірена Карпа зовсім не часто, але періодично радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 40 тисяч чоловік.

Через кілька днів, 8 грудня, вона святкуватиме День народження, їй виповниться 41 рік. А зараз вона поділилася думками, з приводу цього дня. Ірена заявила, що її щорічно "накриває" - письменниця може просто захворіти. І якщо в юності їй допомагала фраза "Життя коротке, я виродка", то тепер вона зовсім не працює. Її життя стало набагато довшим, ніж вона думала в 20-річному віці.

Ірена Карпа, фото з Instagram
Ірена Карпа, фото з Instagram

"Нападає на мене сльозогінний газ. Хочеться вмерти якимось помірно героїчним чином. Я обдзвонюю тих подруг, які мене дивом досі терплять і скаржуся їм на лиху долю. При чому, лихим буде здаватися все, що завгодно – від домашніх дітей (який чудовий привід розбитися головою об стіну) до передчуття, що подарунки-то тобі точно г*вняні подарують, якщо ти сама не ткнеш пальцем в те, що ти хочеш", - пише Ірена Карпа в публікації.

Однак до останньої пропозиції від письменниці є уточнення-вона вважає, що навіть після такої немає гарантії, що їй все ж подарують який-небудь будинок біля моря або машину, або вертоліт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

"Ви одна з небагатьох в медійному полі, ким я щиро захоплююся вже більше 10 років!", "Не розумію, чому прекрасних, творчих, надихаючих, живих людей так плющить", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірена Карпа порівняла секс в 20 і 40 років: "Шалена імператриця" проти недосвідченої дівчинки

Як повідомляв "Знай.ua", Ірена Карпа закликала всіх фанатів тікати через загиблих на Сході: "Немає нічого небезпечнішого"

Знай.ua писав, "Пам'ятаєте задротів?": Карпа сидячи на каменях в одних шортах поділилася секретами "перевзування" в нову професію